|
Podstrony |
|
|
- Index
- Układanie glazury(1), PORADNIKI, układanie płytek
- Tuning skutera, KURSY, Poradnik dla motocyklistów, Porady dla motocyklisty##
- Uprawa marihuany poradnik, Marijuana Growing E-books Collection (33 books), Trawka.org
- Ubuntu Software Center Guide Final, LINUX, UBUNTU, Poradniki
- Tresura psów- I kto tu kogo prowadzi na smyczy- ilustrowany poradnik(1), Pobieranie, Pobieranie
- Us Navy Seals Physical Fitness Guide, Aerobic-Fitness PORADNIKI
- User Manual BMW E39 English, BMW - Instrukcje, Poradniki, Zagraniczne
- Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 - Prima Official Game Guide XBOX360 PS3 PC(1), Poradniki Do Gier !
- Tom Clancys Rainbow Six Rogue Spear Platinum Edition Prima Official eGuide(1), Poradniki Do Gier !
- Tom Clancys Rainbow Six Rogue Spear Black Thorn Prima Official eGuide(1), Poradniki Do Gier !
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- garnki.pev.pl
|
|
|
|
|
Twój poradnik i kropka nr 4 przepisy, Przepisy kulinarne |
|
|
[ Pobierz całość w formacie PDF ] //-->nr4(4)28.11.2014zawsze podręką'|"praktyczny+naczasie,Mb&,*F-J]@rryflriH;'];PM@6hGDlaczego wartoczęściejsięgaćporyżŚłodkości:bezglutenu,dlacukrzykówIekkie'..Przy.ślijprzepis-zyskajdo 150zl!@ffi*grviazdy!Dżinsy:Tonoszą$,ii::!łli',uiil't"'"1,ffi:ffi'itączyćpąnxaą-Tby4ńskąniewielezmissMamwMZagrosikdomoweobiadył'.5 I(aszajaglanarm\3łgW'a,-.ł'i{Można pysznie nakarmić rodzinę,nieprzepłac"ją.. oto niedrogie,aprzytymsmakowite, pożywneikolorowe dania.zbaleronemCZAS:30 minutIPORCJE:4|ŁATWEaaaaaaaaaoaaaaaaaaaaaaSKTADNIKI:1,5szklanki kaszy jaglanej.6plastrów baleronu (okolo1,5cm).7pomidorków koktajlowych.2jaj-sólikurkumę.Gotu1domiękkościpodprzykryciem.oPrzestudźugotowanąkaszęgosera.L/Zpęczkanatkipietruszki.1czerwona cebula ProstozOgrodu.suszonyrozmaryn.szczyptakur-kumy.sól.piepa.maslokaAleJaja M. 3tyżkistańegoostre-wy-mieszajzjajkami,seremiposiekanąinatkąpietruszki.Doprawpieprzemirozmarynem.oiFormę wysmarujgrubo masiempzelóŻdoniejkaszę. Ulóznanie-oKasze optucz.z'JAK TozRoeIĆrnasicie,cebulę pokrojonąwcienkie pIaste:ki.przekrojonena pótpomidor'przeloŻdo+aizalel3 szklankamiwody.Wsypokolo25 minutwpiekarnikun'.::.nymtemperatury 200stop^'Ikoktajloweiplastry baleronu.Pie::--Zapiekankazkasrygryczanejr 0I raaaaaaaaaaaaaaaaaa'i:S:30minutIPORCJE:6 |ŁATWEf#"?\8,,. .Ższyglycza-:-3grube:renatwardoSJAK ToznoelÓzOKaszę gryczanąprzeptucz'od-cedŹinastępniezalej2,5szklan-kiwody' posó|iugotuj. PowinnaLl'ClVe:,-Żych:13cm:ła częśćsol. pieprzwchtonąc catą wodę.NastępnieostudŹ kaszę.oWymieszajkaszęgryczanąnagtadką masę zpokrojonymnaka-wafkipasztetem, surowymi jajkamiioczyszczonym, umytymipokrojo-faszerowaneaaaaaaaaaoaoaaaoSKTADNIKI:lZiemniakif;rtw.*ra..rijieCZAS:20minutIPORCJE:4|ŁATWE4 dużeziemniaki.-{k.&1dużaczerwonacebulaProstozOgrodu.U2czerwo-nejpapryki.1szklanka pokrojonychwkos1kęwędlin.3tyżkikukurydzy. zielonaczęśćdymki.4 łyżkistarte-gożóttegosera. 2ząbki czosnku.4lyŹkiolejuWyborny. 3łyżkimaslad'ł,Fi:Eksłra Mleczna Dolina. ostramielo-napapryka.słodka mielona papryka.sól.piepaJAKTOZROBIC?OUmyj ziemniaki,zetnijwierzchy,aśrodek wydrąŹiposiekaj.Polejolejem,oprósz pieprzem,utóŻ nablaszeipiecz40minutw 190stopniachC.OPodduśnamasIe pokrojone ziemnia-ki,cebu|ę,paprykęiczosnek.Wsypwę-Faszeru.|dlinyismaŻ10minut.PzestudŹ,dodajser.kukurydzęidymkę'ziem-niakiipiecz20minut.PierogizjabłkamiaaoaaaaaaaoaaaaaaaaaaaSKLADNIKI:2lyŻkicukru StodkaŁyżeczka.600gjabłek.400gmąki.1lyżkaolejuWyborny.200mlciepłejwody.cynamon.sóloWIewając nastepnleciep1a,,,.::zagniećbardzoelasI,cz.e:::::na pierogi.CZAS:60minutIPORCJE:4|ŁATWEOPodziel ciastonad,r ie,r'21JAKTOZROBIC?OJabikaumyj, wyjmijgniazdana-sienne,obierzipokrÓj wkostkę.oMąkęprzesiejnastolnicęizróbwgtębienie.oDodaj do mąki zÓitko, olejiZlote Pola.1żóltkoAleJajaMszczyptę soli'części'Kazdą rozwatkujnacienklplacek' SzklankąwykrawajznichkrąŻki.oNa kaŻdym krąŻkupolóż trochępokrojoych jablekwymieszanychZcynamonem'anastępnie zlepiajdokładniepierogi,bysięnie rozpad-ly podczasgotowania.oZagotujwdośćsporym garnkuosoloną wodę.nymnacienkie plasterkiporem.Do-praw powstatą masę solą, pieprzem,atakŻekminkiem.'Ę;.'Ętt-OWrzucaj pierogizjabtkaminawrzątek igotuj2-3 minuty, odkiedywyplynąnapowierzchnię'OPodawaj pierogi udekorowanecienkimi plasterkami pokrojonychjabtek (ze skÓrką),skropionymicy-tryną. Ozdóbkleksami śmietanyioprÓszcynamonem.il.ooPrzygotujformękeksową'WytÓzformę duŹymiplastrami=.=+i..-,'szyn ki.ooPrzeloŻnaszynkępotowę masyzkaszyipasztetu..::_jŁ.łUióŻnamasieugotowanenatwardojajka,lednoza drugim,wzdluŻ'..,1..NASZARADA-,.foPrzykry11ajkaresztąmasy iwy-równaj wierzch.oWstawzapiekankęzkaszy gry-czanej dopiekarnika nagrzanegodotemperatury190stopniCipieczokolo40minut. Podawajją zpikant"nąsurówką';ffi;{*rt:i::;:jd1ł"--...::\:ę::;:'::,:.::+,"a.';ł#,NaleśniHzapiekaneześIiwkarniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSKŁADNlKl:CZAS:30minutIPORCJE:4 |ŁATWEciasto:1szklankamąkiZlotePola. 1szklankamleka3,2o/oPrawdziwe. 2iajkaAleJaja M . szczyptasoli .olejrzepakowy Wybornynadzienie:500gśliwek(posezoniemogąbyć mrożone).200mlśmieta-ny30% Mleczna Dolina .1jajko Ale JajaM .lłyżkacukru wanilinowegododatkowo:tluszczibuikatartadonatluszczeniaiposypania formyJAKTOZROBIC?ciastonaleśnikoweokonsysten-cjigęstejśmietany'Rozgrzej na patelniodrobinęoIejuismaŻ niecogrubszeniżzwyklenaleśniki'Jeszcze cieptezwińwrulonyipokrójnacztery części'tłZpodanych skladnikówprzygotujZupaogórkowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCZAS:45 minutiPORCJE:4 lŁATWELi pokró1naĆwiańki(jeś|iuŹywaszmrozonych,rozmroŹ je)'Cząstkiowo-cÓwzawijajwpaski naleśnikowe{)Śriwtłiumyj. osusz. usuńpestkir.*ii:'.1pietruszka.1średniseler.Lpor.6ziemniaków.6ogór-3marchewkikówkiszonych.lfiliżankaśmietany1-gSKTADNIKI:OZiemniakiimarchewobierz, umyj,pokrójwkostkęidodaj do bu|ionu.Gotuj okoto15minut.ffa<=natłuszczonymiposypanymbutkątartą naczyniudozapiekania.iustawiaj pionowowń,;**i;!s*s{bą;,_,)1*Mleczna Dolinaperku .2-3ziarenkago .1listeklaurowy180/o.1,/2pęczka ko-ziela angielskie-.sól.pieprzoZetrzy1 ogórkinatarceidodajdozupy. Gotuj5minut.oDopraw zupę so|ąipieprzem'Kil-kalyŻek zupyrozmiesza.jześmietanąia:29OiĘźts=<=1'-9wę&'^"''l1','},"ł1;flłłą*^nie rozbijzjajkiemorazcukremwanilinowym.Załe1 nią naIeśnjkize!t)Smietanę wymieszajidokład-JAK TozRoBlĆ?OPietruszkęise|eroczyść.umyjiwloŻdogarnka. Dodaj por(możeszgoowinąćniciąbawetnianą.bysięnierozpadl podczasgotowania),wlejdogarnka.'folĘ'3-,#śliwkamiwnaczyniu zaroodpornym.Zapiekajwszystko 30minutwpie-karnikunagrzanymdotemperatu-ry 170stopniC.Podawaj od razunastót,udekoru1świeząmelisą.NASZAR,ADAidealnie pasujeświeżykoperek.Doogórkowejzieleangielskieorazlisteklaurowy.Zalej wodąigotujokoiopól godziny.Wyjmij warzywazbulionu.ałnÓ=tś:;=aĘ'^i-il-<xEi*,,,::i:.|.,,,::,:'.',|..ł,;|:,:'|,:|'l;,!,ł:imli;,))t:,'.'.:|::,)?::::jr:;i.:lr:,;ł::r:.- l:."llś,Y:|łł,b'lji;*iil','il!,;'t.t:'t'-&wtdl$arrcny zrniksui z łrwnk*da irnnngłrorqlsękiem wyeiś*iętymxpomnrońceynr*:głndkfinnpói-tJ9rgsi*konie*enor*łi,g*yoka:t*sięzbyt*ę$|y"d*l*i*ri*t*wedy.j|]iĘ:i]':ał.:,rr::1!.:.lll,ltffi*:H1&,W#:*lli:t,t:'lliiaj::,:r:l&i*r'Ę:.iŁi;'j1#:]i;ii;,.;Ąl: :-l-iĘ?Łt'*1t:;#&:.Ą:I.,.re€Kosztpotrowy dlolosobyiook.3,o1złio ok.ó'1.1 ułi(kosŻiprzyooto.łoiiadlo 2 osóbwww5qqrscirdrowiq.biedronkq,plWięceiprzepisów szukoinoslronieBononyOfurto obowiqzuieod24.11 do26.11.2O14:--*.='#2ffiffiElffiłEIFołqcx o*obnosr*he{rrtąkę,cuki*r,tłłkł*rwanłlił':*wnpros:ekdłrpi*czenlnisóI}or*:ełrłekre {mleŁo' soki*kórkęxp*rnarnńczy.*liwęornziaio}skfu*niki.so,.svthyrb"'wlef;'xyłttt*sxi*nsr'lrl$kf&n"glqłodrłiłcipołącłłyżkE.{iłl*łem rvypełnliifornml*ido pł**zenia błxbeczek doż/sitlęt*y*łrko*ci.Piecxo*<.ł5mirr*.*?wferĘp'2s*-{-PomargńczeOfe*oobowiqzuleod2Zl1do30..l1.2014HffiWięceiprzepisów szukoinostronieWięcej przepisównawww.5garscizdrowia.biedronka.pl
[ Pobierz całość w formacie PDF ] zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plsylkahaha.xlx.pl
|
|
|