|
Podstrony |
|
|
- Index
- Ukochany, Ksiazki Diana Palmer, Palmer Diana
- Understanding the Impact of Childhood Sexual Abuse on Women's Sexuality, ♥ psychologia - inne (książki, artykuły), [EN] artykuły, child abuse
- True Blood S07E02 HDTV x264-KILLERS [eztv], Książki, True Blood S07
- True Blood S07E01 HDTV x264-KILLERS [eztv], Książki, True Blood S07
- Tolkien J.R.R. - Łazikanty, J.R.R Tolkien wszystkie książki
- Tolkien J.R.R. - Łazikanty, e-booki, J.R.R Tolkien wszystkie książki
- Transatlantyki - Rozdział I, Książki, Witold Urbanowicz - Transatlantyki
- Transatlantyki - Wstęp, Książki, Witold Urbanowicz - Transatlantyki
- Urządzanie akwarium(1), AKWARYSTYKA SŁODKOWODNA, akwarystyka - książki
- Transatlantyki - Rozdział VII, Książki, Witold Urbanowicz - Transatlantyki
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- grzeda.pev.pl
|
|
|
|
|
Uncle Ben's - Ksiazka kucharska, Kulinaria Przepisy |
|
|
[ Pobierz całość w formacie PDF ] Przed Tobà znane potrawy w ca∏kiem nowej, zaskakujàcej aran˝acji! Jak to mo˝liwe, ˝e zwyk∏y schab, kurczak czy ryba mogà debiutowaç w nowej postaci na naszych sto∏ach? I to z sukcesem, jaki towarzyszy prawdziwym odkryciom? O wszystkim decyduje oryginalny smak, aromat i unikalna receptura sosów Uncle Ben’s ® . Spróbuj koniecznie, szczególnie, jeÊli masz doÊç jedzenia potraw na jednà nut´. Dzi´ki sosom Uncle Ben’s ® b´dziesz móg∏ komponowaç swoje menu codziennie odmiennie! Kompozycje Ostra solówka Pomys∏ na ciel´cin´ .......................................... str. 2 Mocne rytmy Przysmaki z wieprzowiny ................................... str. 10 Pikantne kawa∏ki Rybne specja∏y ................................................... str. 4 Na w∏oskà nut´ Makaronowe popisy ........................................... str. 14 W ∏agodnej tonacji Drobiowe smako∏yki ........................................... str. 8 S∏odkie serenady Deserowe pysznoÊci .......................................... str. 20 2 3 Uncle Ben’s ® Seczuaƒski z ostrà paprykà chili Kompozycja dla 3-4 osób (619 kcal na os.) Sk∏adniki Sos Uncle Ben’s ® Seczuaƒski . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .400 g Kotlety ciel´ce . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 200 g Ry˝ Uncle Ben’s ® D∏ugoziarnisty . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 400 g Papryka chili . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 szt. Fasolka szparagowa zielona . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10 stràczków Groszek zielony . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 0 g Oliwa z oliwek . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7 5 m l Cebula . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 szt. Co zrobiç, ˝eby wszystko zagra∏o Kotlety ciel´ce podzieliç na porcje, rozbiç i nast´pnie usma˝yç. Pozosta∏e warzywa rozdrobniç i sma˝yç na oliwie. Pod koniec sma˝enia do warzyw dodaç sos Uncle Ben’s ® Seczuaƒski z ostrà paprykà chili i dusiç oko∏o 7-8 minut. Podawaç z ry˝em Uncle Ben’s ® D∏ugoziarnistym. Ostra solówka 4 5 Uncle Ben’s ® S∏odko-kwaÊny pikantny z paprykà Kompozycja dla 3-4 osób (599 kcal na os.) Sk∏adniki Sos Uncle Ben’s ® S∏odko-kwaÊny . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .400 g Filet z ∏ososia . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 200 g Ry˝ Uncle Ben’s ® Basmati . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 400 g Cebula . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 szt. Papryka czerwona . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 s z t . Oliwa z oliwek . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7 5 m l Rozmaryn . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 ∏y˝eczka Co zrobiç, ˝eby wszystko zagra∏o Cebul´, papryk´ i rozmaryn podsma˝yç, nast´pnie dodaç sos Uncle Ben’s ® S∏odko-kwaÊny pikantny z paprykà i dusiç oko∏o 7-8 minut. ¸ososia skropiç sokiem z cytryny, usma˝yç na oliwie. Usma˝onego ∏ososia podawaç z sosem i ry˝em Uncle Ben’s ® Basmati. Pikantne kawa∏ki 6 7 Uncle Ben’s ® Tajski chili z kukurydzà i kie∏kami fasoli Kompozycja dla 3-4 osób (338 kcal na os.) Sk∏adniki Sos Uncle Ben’s ® Tajski . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .400 g Filet z dorsza . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 200 g Broku∏y . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1/2 szt. Frytki . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 400 g Oliwa z oliwek . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7 5 m l Kie∏ki fasoli . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 0 g Kolby kukurydzy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 szt. Co zrobiç, ˝eby wszystko zagra∏o Filet z dorsza skropiç sokiem z cytryny, nast´pnie na Êrodek na∏o˝yç ugotowane broku∏y i zwinàç w roladk´, usma˝yç. Podawaç z kukurydzà, kie∏kami fasoli oraz z sosem Uncle Ben’s ® Tajskim chili z kukurydzà i kie∏kami fasoli. Serwowaç z frytkami. Pikantne kawa∏ki
[ Pobierz całość w formacie PDF ] zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plsylkahaha.xlx.pl
|
|
|